top of page

Wie is Paws & Claws?

Ik ben Margit De Vos, geboren in 1985, woonachtig te Aartrijke en professioneel bachelor in de agro -en biotechnologie, optie dierenzorg. Na enkele stages kon ik reeds starten als parttime assistente in een dierenartsenpraktijk te Sijsele. Zowel de dieren àls de baasjes liggen mij steeds erg nauw aan het hart! Ondertussen reikt mijn ervaring al enkele jaren ver in de dagelijkse verzorging en verpleging van zowel gezonde als zieke dieren en school ik mezelf bij om meer te weten te komen over hun gedrag, voornamelijk over het gedrag van katten en honden.

Uiteraard ben ik ook naast het werk vaak bezig met dieren.  Zelf heb ik een aantal Vlaamse Reuzen lopen die de nodige aandacht krijgen of maak ik graag een ritje te paard in het bos, aan het strand,...

Bij mij kan je terecht voor de dagelijkse verzorging van je hond, kat, konijn, knaagdier, vis en vogel! Ben je even niet thuis of ga je op vakantie? Lukt het even niet om met je trouwe viervoeter te gaan wandelen of geraak je niet bij de dierenarts of in het trimsalon?  Moet jouw diertje dagelijks medicatie krijgen en is het even lastig om toe te dienen? Dan doe ik dit met veel plezier voor jou! Heb je eventueel een vraag over het gedrag, de verzorging, enz... van jouw huisdier? Contacteer mij gerust!

bottom of page